Meny

Elinstallation

Vi hjälper till med allt ifrån felsökning/reparation i befintliga anläggningar till nybyggnationer och rena rot-arbeten. Kanske dags att byta elcentral och montera in en jordfelsbrytare? Privatperson, företag eller förening. Varmt välkommen för en kostnadsfri offert.

elinstallation

 

Belysning

Montering av belysning, utomhus och inomhus. Senaste 10 åren har dekorativ belysning blivit populärt. Belys din fastighet och fasad eller skapa en mysig utemiljö. Möjligheterna är nästintill obegränsade. Vi jobbar med alla stora tillverkare inom belysningskategorin. Vid större projekt ordnar vi en visualisering och diskuterar fram en unik lösning.

utomhusbelysning

Vi arbetar bland annat med dessa tillverkare inom kategorin belysning:

check Osram check Designlight check Hide a lite check Westal check SG check Norlys

 

Smarta hem

Gör ditt hem smartare och kanske mer kostnadseffektivt. I dessa tider är varje sparad kW välkommen. Man kan styra bland annat både belysning och värme digitalt. En enkel Plejdpuck eller ett komplett Wiser system. Smått som stort, oavsett är ni välkomna att ta en kontakt.

smarta-hem

 

Laddbox

Ladda bilen hemma. Tryggt, enkelt och billigt genom att investera i en laddbox. Vi har flera olika alternativ och priser. Alltid med grönt avdrag. Vi behandlar hela ansökan hos skatteverket. Luta dig tillbaka så sköter vi resten.

laddbox

elektriker-karlskoga

För beställning och produktspecifika villkor kontakta oss via kontakt formuläret eller på [email protected]

Top