Meny

Hermansson VVS - Om oss

En pigg uppstickare i VVS-branschen som erbjuder alla sedvanliga tjänster som en rörmokare utför. Kort och gott: service, nymontage, installation av värmepumpar och jour.

Vårt tjänsteutbud är omfattande. För oss är DU viktig. Vi gör allt ifrån minsta servicearbete till komplett nyinstallation i villor och andra fastigheter. Privatperson, företag eller föreningar – vi hjälper alla. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att diskutera priser och önskemål.

# Ägare
Marcus Hermansson
marcus hermansson

# Elektriker
Andreas Hermansson
andreas hermansson

Vår bakgrund

Jag som äger och driver företaget heter Marcus Hermansson och är född på tidiga 90-talet. Redan som liten hade jag ett väldigt stort intresse för ”hårt” jobb och framförallt att skruva sönder trasiga elektronikprodukter, eller LAGA som jag sa.

År 2010 tog jag examen från Energiprogrammet på dåvarande Bergslagsskolan nuvarande Möckelngymnasiet. Jag fick direkt efter avslutad utbildning min efterlängtade lärlingsplats på YIT, som på sin tid var en av dom stora drakarna inom installationsbranschen. Jag fick lära mig yrket genom alla duktiga kollegor som jag är evigt tacksam emot.

Jag spenderade ytterligare några år hos denna arbetsgivare innan jag 2015 valde att testa nya utmaningar. Tiden hos den nya arbetsgivaren blev inte som jag hoppats och tanken att stå på egna ben växte sig starkare och starkare.

Våren 2016 tog jag beslutet och nu fanns ingen återvändo. Jobben började redan från start trilla in och mötet med alla trevliga kunder gjorde att dagarna sprang iväg.

Under alla dessa år fram till år 2020 lyckades vi öka omsättning trots vissa motgångar. Nu i början på år 2021 tog jag beslutet att anställa min första arbetstagare.

Vi är evigt tacksamma för våra kunder!
Utan er vore vi ingenting.

Top