Meny

OM MONTERRA

Vi kan vårt yrke.
Våra butiker och servicecenter ägs och drivs av lokala entreprenörer med lång erfarenhet av produkter och lösningar för bad, värme och vatten. Våra installationer utförs uteslutande av VVS-certifierade montörer, vilket garanterar en trygg och säker lösning.

Vi är med dig hela vägen
Söker du efter den rätta blandaren? Har du frågor kring värme och energi? Eller du kanske vill ha ett helt nytt badrum från start till klart? Oavsett uppdrag är vårt mål alltid att du ska bli nöjd. Vi finns här för dig och om du vill så är vi gärna med hela vägen från rådgivning till installation.

De bästa varumärkena
Vi samarbetar med branschens bästa varumärken och erbjuder moderna produkter med de senaste funktionerna, hög designnivå och lång hållbarhet. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalité till ett attraktivt pris.

Alltid nära till hands
Vi har en tydlig lokal profil och vänder oss främst till konsumenter i våra butikers närområde. Genom att finnas nära till hands kan vi snabbt hjälpa till när behov uppstår. Välkommen in till oss, vi är din lokala Monterra Partner.

 

 

TJÄNSTER

LEVERERAT & MONTERAT - FRÅN START TILL KLART - RÖRMOKARSERVICE - VÄRME & ENERGI

 

# LEVERERAT & MONTERAT
Vi kan självklart installera allt vi säljer. Med vår tjänst Levererat & Monterat får du en komplett och trygg installation av de produkter du köper av oss – till ett fast och förmånligt pris. I priset ingår förutom produkter, leverans, installation och installationsmaterial även demontering av de produkter som byts ut. Våra installationer utförs av VVS-certifierade montörer, vilket garanterar en trygg och säker installation. Det är precis så smidigt som det låter. Fråga oss gärna om Levererat & Monterat-priser på de produkter du är intresserad av.

# FRÅN START TILL KLART
Badrummet är kanske det rum i hemmet som är bäst på att förverkliga drömmar. Med snygga möbler, fräscht porslin, en skön dusch eller ett härligt badkar är det enkelt att njuta och koppla av. Tillsammans med oss blir din resa från idé till färdigt badrum en smidig och behaglig upplevelse. Med vår helhetslösning ”Från Start till Klart” tar vi totalansvar för hela din renovering. Vi hjälper dig med allt från inspiration och ritningar till att riva ut, kakla om och installera nytt. Oavsett var du vill börja så är det här tjänsten som tar dig hela vägen till ett nytt och fräscht badrum.

Vi hjälper dig med:

1. Inspiration och rådgivning
Om du behöver inspiration och råd eller redan har klara idéer för ditt badrum kan vi hjälpa dig vidare. Vi har lång erfarenhet av badrum och erbjuder ett brett sortiment av möbler, porslin, duschkabiner, badkar, blandare, kakel, klinker och tillbehör.

2. 3D-ritningar
Med hjälp av ett 3D-ritprogram skapar vi verklighetstrogna skisser som ger dig en bra känsla för och en tydlig bild av hur det färdiga badrummet kommer att se ut. I programmet kan vi enkelt flytta på möbler och testa olika material och färger tills du är helt nöjd.

3. Inköp och installation
När du har bestämt dig för hur ditt badrum ska se ut tar vi fram en offert för samtliga produkter och för en komplett installation. Vi tar även fram en tidsplan för hela genomförandet. Givetvis väljer du vilka tjänster du vill köpa av oss – endast produkter eller både produkter och komplett installation, som kan innefatta allt från att riva ditt gamla badrum till att dra fast sista skruven i det nya. Genom att låta våra VVS-certifierade montörer utföra installationen får du en trygg och säker lösning där vi tar ansvar hela vägen från start till klart.

 

# RÖRMOKARSERVICE
Läcker kranen, behöver du byta WC-stol, få hjälp med ett krånglande element eller rensa avloppet? Det ordnar vi. Våra certifierade VVS-montörer utför allt från akuta rörmokarjobb till omfattande reparationer och badrumsinstallationer. Om du behöver snabb hjälp när nöden är som störst, kan någon av våra duktiga rörmokare snabbt vara på plats och åtgärda problemet. Vanliga rörmokarjobb som vi fixar:

Läckande kranar, Stopp i avloppet, Trasiga rör, Kalla element, Dåligt vattentryck, Byte av blandare, Rördragning, Montering av tvätt- och diskmaskin, Trasig WC-stol, VVS-Installationer, Montering och byte av duschväggar och badkar, Service av värmepumpar, Montering av badrumsinredning.

 

# VÄRME & ENERGI
Monterra har stor kompetens och rätt produkter för att effektivisera ditt värmesystem. Vi kan bland annat hjälpa dig med att byta radiatorer, byta från direktverkande el till vattenburen värme samt installera effektiva värmepumpar och golvvärmesystem som sänker dina energikostnader. Välkommen in till oss för ett värmande samtal.

VÅRA VARUMÄRKEN - BRANSCHENS BÄSTA

Vi samarbetar med branschens bästa varumärken och erbjuder moderna produkter med de senaste funktionerna, hög designnivå och lång hållbarhet. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalité till ett attraktivt pris. Letar du efter en speciell produkt, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

https://monterra.se/varumarken/

För beställning och produktspecifika villkor kontakta oss via kontakt formuläret eller på [email protected]

Top