Meny

Våra Tjänster

Vi på Hermansson VVS i Karlskoga AB kan erbjuda dig som kund det mesta i och med vårt omfattande tjänsteutbud. Vi vill ge dig bästa möjliga service oavsett uppdragets storlek. Du kanske bara ska packa om en kran eller mer omfattande, stambyte av hela fastigheten. Oavsett vill vi kunna svara upp på just din förfrågan.

 

Energibesparande åtgärder

Med skenande energipriser och ett överhängande klimathot försöker vi styra vår verksamhet mer och mer mot energibesparande åtgärder. Allt ifrån enklare besparingsåtgärder som montering av termostater på radiatorer till rena konverteringar av t ex eluppvärmda 70-talshus till vattenburet dito. Eller varför inte kasta ut gamla oljepannan för gott och installera en värmepump?

Faktum är att dessa installationer allt som oftast tjänas in inom en ganska kort tidsram och därefter ger dig mer pengar i fickan!

 

Vattensäkra lösningar

Ytterligare en tjänst som vi sett växa lavinartat är installation av vad vi skulle vilja kalla ”Vattensäkra lösningar”, där vi fokuserar stenhårt på de krav som försäkringsbolagen ställer vid renovering eller nybyggnation. Det kan gälla allt ifrån installation av Rör i Rör med läckagesäkert skåp till montering av Vattenfelsbrytare på inkommande vattenledning. Denna vattenfelsbrytare övervakar i sin tur förbrukningen av vattnet och bryter tillförseln om ett läckage uppstår. Installationsbilder på dessa punkter hittar ni under ”Referenser”.

 

Renovering

Vi håller inte enbart på med ”tråkiga” installationer. Givetvis hjälper vi till när det är dags att piffa upp er fastighet lite. Montering av ny inredning såsom porslin, blandare, duschkabiner, toaletter . Bara fantasin sätter stopp här! Vi har även genom duktiga samarbetspartners möjligheten att erbjuda er kompletta badrumsrenoveringar eller nybyggnationer.

 

…och mycket mer

Vi kan fortsätta rabbla saker vi kan vara behjälpliga med. Golvvärme, Fjärrvärmeväxlare, Varmvattenberedare, Radiatorer osv men nu börjar säkert du som läser detta fatta att vi försöker fixa det mesta…..

Om vi skulle sammanfatta allt text lite snabbt så utför vi alla sedvanliga och osedvanliga vvs & rörmokeriarbeten men även högklassiga helhetslösningar med hjälp av fantastiska samarbetspartners. Varför inte skicka ett meddelande och efterfråga offert eller lämplig lösning på just ditt projekt. Vi är övertygade att vi kommer komma komma fram till en gemensam lösning på era önskemål. Vi på Hermansson VVS i Karlskoga ser fram emot ett framtida samarbete.

tjanster

För beställning och produktspecifika villkor kontakta oss via kontakt formuläret eller på [email protected]

Top